Professionals onder elkaar weten waarover ze het hebben!
Al het materiaal dat u bij Clabots Tools vindt, hebben we eerst zelf onder de loep genomen, getest en vergeleken.
Vertel ons wat u nodig hebt en we geven u professioneel advies.

Naast de verkoopsploegen in de winkels,
bezit Clabots Tools nog meer specifiek afdelingen.
 
Clabots Tools

Clabots Tools is sinds 1910 dé partner bij uitstek voor professionals uit de bouw en is in al die jaren uitgegroeid tot een van de marktleiders in België. Enkele cijfers op een rijtje:

• 3 winkels (Brussel, Waals-Brabant, Luik)
• Een totale verkoopoppervlakte van meer dan 8.000 m²
• 45.000 artikelen uit voorraad leverbaar
• 95 medewerkers

Verkoopdienst

Onze volledige verkoopdienst staat voor u klaar. Onze specialisten geven u vakkundig advies in onze winkels en onze vertegenwoordigers komen bij u langs op kantoor of op de werf. En ons binnenteam staat in voor de behandeling en opvolging van uw prijsaanvragen en bestellingen.

Dienst na verkoop

Onze dienst na verkoop staat in voor het onderhoud en de herstelling van uw machines op de werf of in uw werkplaats. Onze technici volgen constant bijscholing en onze ateliers zijn erkend door de grootste merken.

Logistieke dienst

Onze logistieke dienst zorgt voor de voorbereiding, de verzending en de levering van uw bestellingen in heel België. In bepaalde gevallen, doen we ook verzendingen naar het buitenland.

Shop in Shop

Clabots Tools is hoofddealer of exclusief verdeler van een aantal topmerken zoals Spit, Festool, Snickers, Dassy, Jobman en Raimondi die elk hun eigen “Shop in Shop” hebben in onze winkels.

Online catalogus

Met ruim 45.000 artikels, foto's en technische gegevens. Met u eigen aankoopprijzen en de op dat moment beschikbare voorraad.